KREJČÍ Milan - sommeliér
Váhal mezi gastronomií a uměleckým kovářstvím. Nakonec vystudoval Gastronomickou školu v hotelu International Praha. Stal se nejlepším sommeliérem u nás a je druhým nejlepším sommeliérem na světě. Mistr republiky v sekání sektů pro rok 2007,2008, 2010
1. místo Corner Sommelier Competition - mistrovství Slovenska 2010
1. místo Sommelier Znovín Znojmo 2007
1. místo Burgundský hrozen 2007
1. místo Grand Jour de Champagne Trophée 2010
2. místo Worldwide Sommelier Association – Miglior Sommelier D´Europa, 15 Novembre 2009, San Marino
2. místo Worldwide Sommelier Association – Miglior Sommelier del Mondo , 13 Octobre 2010, Santo Domingo
Nabízíme Sabráž či sabrage, což je technika otvírání láhve šampaňského šavlí. Tento neobvyklý způsob se používá při slavnostních příležitostech. V podstatě se jedná o useknutí konce hrdla láhve. Jde o velice efektní show v rámci slavnostního přípitku.
Degustaci vín podle vašeho výběru a to jak horizontální (horizontální degustace – je degustace vína z jedné oblasti různých producentů, ze stejného ročníku), tak i vertikální (vertikální degustace je degustace vína s produkce jednoho vinařství z různých ročníků.).
Degustace mohou být i tematické, na kterých se můžete seznámit obecně s francouzskými víny, případně s víny jednotlivých oblastí. Dále můžete využít služeb sommeliéra k výběru vín ke konkrétním jídlům.