0 - 9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

KREJČÍ Milan - sommeliér

KREJČÍ Milan - sommeliér

Váhal mezi gastronomií a uměleckým kovářstvím. Nakonec vystudoval Gastronomickou školu v hotelu International Praha. Stal se nejlepším sommeliérem u nás a je druhým nejlepším sommeliérem na světě.  Mistr republiky v sekání sektů pro rok 2007,2008, 2010

1. místo Corner Sommelier Competition - mistrovství  Slovenska 2010
1. místo Sommelier Znovín Znojmo 2007
1. místo Burgundský hrozen 2007
1. místo Grand Jour de Champagne Trophée 2010
 2. místo Worldwide Sommelier Association – Miglior Sommelier D´Europa, 15 Novembre 2009, San Marino
2. místo Worldwide Sommelier Association – Miglior Sommelier del Mondo , 13 Octobre 2010, Santo Domingo

 Nabízíme Sabráž či sabrage, což  je technika otvírání láhve šampaňského šavlí. Tento neobvyklý způsob se používá při slavnostních příležitostech. V podstatě se jedná o useknutí konce hrdla láhve. Jde o velice efektní show v rámci slavnostního přípitku.

 Degustaci vín podle vašeho výběru a to jak horizontální (horizontální degustace – je degustace vína z jedné oblasti různých producentů, ze stejného ročníku), tak i vertikální (vertikální degustace  je degustace vína s produkce jednoho vinařství z různých ročníků.).

 Degustace mohou být i tematické, na kterých se můžete seznámit obecně s francouzskými víny, případně s víny jednotlivých oblastí. Dále můžete využít služeb sommeliéra k výběru vín ke konkrétním jídlům.

menu
menu