MASOPUST
- v období leden – březen. Maximální počet 50 osob. Délka programu 4 hodiny.
ZÁKLADNÍ NABÍDKA
Polní kuchyň s řezníkem
Zpracování prasete (na místě bude již rozbouráno)
Příprava ovaru, guláše, prdelačky s kroupami ke konzumaci na místě
Suroviny k výrobě zabijačkových produktů (koření, kroupy, střeva..)
3 workshopy – ukázka ručního plnění jaternic a špejlování
Každý z návštěvníků dostane připravenou výslužku: 1,5 kg jitrnic, 1,5 kg jelit, 0,5 kg prejtu, 0,5 kg huspeniny, 0,5 kg tlačenky
Příprava, závěrečný úklid, likvidace biologicky rozložitelných odpadů nevhodných k další spotřebě
Moderátor ve stylovém obleku – provede celou akcí, seznámí s Masopustem, připraví zabíjačkové soutěže, komentuje workshopy, pouští podkresovou hudbu včetně vlastního ozvučení
DOPROVODNÝ PROGRAM
Kapela (harmonikář, Švejk band a další)
Ozvučení akce (podle výběru kapely, harmonikář ozvučení nepotřebuje)
Historické podium
Masopustní průvod masek – cena za masku a člověka
Nápoje – dle výběru a místa konání
Pivní sety pro návštěvníky
