0 - 9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

MASOPUST

MASOPUST

- v období leden – březen. Maximální počet 50 osob. Délka programu 4 hodiny. 

ZÁKLADNÍ NABÍDKA 
 Polní kuchyň s řezníkem
 Zpracování prasete (na místě bude již rozbouráno)
 Příprava ovaru, guláše, prdelačky s kroupami ke konzumaci na místě
 Suroviny k výrobě zabijačkových produktů (koření, kroupy, střeva..)
 3 workshopy – ukázka ručního plnění jaternic a špejlování
 Každý z návštěvníků dostane připravenou výslužku: 1,5 kg jitrnic, 1,5 kg jelit, 0,5 kg prejtu, 0,5 kg huspeniny, 0,5 kg tlačenky
 Příprava, závěrečný úklid, likvidace biologicky rozložitelných odpadů nevhodných k další spotřebě

Moderátor ve stylovém obleku – provede celou akcí, seznámí s Masopustem, připraví zabíjačkové soutěže, komentuje workshopy, pouští podkresovou hudbu včetně vlastního ozvučení 

DOPROVODNÝ PROGRAM 
Kapela (harmonikář, Švejk band a další) 
Ozvučení akce (podle výběru kapely, harmonikář ozvučení nepotřebuje) 
Historické podium 
Masopustní průvod masek – cena za masku a člověka 
Nápoje – dle výběru a místa konání  
Pivní sety pro návštěvníky 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

menu
menu